PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN. Nu met 50% KORTING

Net als iedereen wil je natuurlijk het beste voor de laagste prijs! Met de groene knop kom je op de kortingspagina van het boek en ben je verzekerd van de laagste prijs.

Perfect Slapen in 7 stappen, is dat boek wel zo betrouwbaar? In deze review over het boek lees je mijn ervaring. De auteur William van der Klaauw van Slaapwijzer belooft behoorlijk veel. Hier vind je of het waar is wat hij zegt.

Heb je nog twijfels of het boek iets voor jou is? Ik ben ervan overtuigd dat je met mijn review over het boek Perfect Slapen in 7 Stappen ontdekt of dit iets voor jou is!

Perfect Slapen in 7 Stappen hier met 50% korting

 

Wat kun je verwachten van Perfect Slapen in 7 Stappen?

Perfect slapen in 7 stappen is niet alleen een boek, maar een geheel programma. Het doel van het programma is ”eens en voor altijd afrekenen met jouw slaapproblemen” met een no-nonsense methode!

 

Het programma bevat:

Het Boek Perfect Slapen in 7 Stappen (als Pdf en thuisgestuurd)

Persoonlijke ondersteuning

 

E-Cursus dieper slapen

Kalmeer je gedachten

Weltrusten Snack Receptenboek

Toegang tot de Community

Crystal Waters 90bpm relax-muziek

Slaapchecklist

 

Perfect Slapen in 7 stappen betrouwbaar?

Direct nadat je het boek heb gekocht ontvang je jouw inloggegevens en kun je het boek downloaden. Ook krijg je bericht dat het boek thuisgestuurd wordt. Ik heb het boek ontvangen en dus ik durf je met zekerheid te vertellen dat dit geen oplichtpraktijk of iets dergelijks is.

Voor 16:00 uur besteld is volgende werkdag in huis! Perfect Slapen in 7 Stappen is dus op dit gebied betrouwbaar!

Ook kun je de auteur William van der Klaauw vinden op Slaapwijzer.net met zijn KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn deze nummers weer te vinden op de site van de KvK.

Er zijn ontzettend veel ervaringen en reacties op het boek. Op het moment zijn er meer dan 10.000 mensen met slaapproblemen die het boek zijn gaan lezen. De positieve en enthousiaste reacties schieten de pan uit.

perfect slapen in 7 stappen betrouwbaar

Voor wie is het boek bedoeld?

In principe is het boek bedoeld voor mensen met slaapproblemen, maar eigenlijk kan iedereen profijt ervan hebben. Zelfs al slaap je redelijk dan zul je nog steeds verrassende verbeteringen zien. Naast dat je gewoontes worden aangepakt wordt ook de psychologische kant van slaapproblemen onder handen genomen. Het boek pakt jouw slaapproblemen dus op verschillende niveau’s aan. Wat heel handig is, omdat je vaak niet door hebt wat je psychologische gewoontes zijn.

Je merkt al na een paar nachten dat je scherper en vrolijker bent. Daarbij komt ook nog eens dat je van voldoende slaap er aantrekkelijker uit gaat zien, meer zin hebt in seks, minder vaak ziek bent en makkelijker op gewicht blijft.

Perfect Slapen in 7 Stappen: mijn ervaring (review)

Ik kampte al langere tijd met slaapproblemen. Omdat ik de ernst van slaaptekort nooit toekende deed ik er heel lang niets mee. Totdat ik merkte aan mezelf dat ik een ander persoon was geworden. Wat ik vooral vreselijk vond is dat ik minder vriendelijk was geworden naar mijn directe omgeving.

Na heel veel geprobeerd te hebben kwam ik uiteindelijk bij het boek Perfect Slapen in 7 Stappen. Een vriendin van me had dit boek ook gelezen en zij zweerde erbij. Ik had mijn slaapproblemen veel te lang verborgen gehouden anders had zei mij dit al veel eerder verteld.

Wat het boek mij zoal gebracht heeft:

Op korte termijn rekende ik al af met een aantal hele eenvoudige slaaprituelen. Halverwege het boek sliep ik al verrassend veel beter. Ik had het boek nog niet eens uit. Het werd dus nog veel beter.

Nadat ik een aantal ingeslepen gewoontes vervangen had sliep ik hele nachten door. Zonder wakker te worden!!! Maar niet alleen dat, ik was ook:

  • Vrolijker
  • Scherper
  • Vriendelijker
  • Gelukkiger
  • Productiever
  • Energieker

 

Daarnaast voelde ik me een stuk aantrekkelijker en verloor ik gewicht. Wat een echte bonus is! Ik wilde al zo lang afvallen, maar ik vond nooit een goed moment. Omdat ik daar gewoonweg geen energie voor had. En nu ging dat vanzelf, puur omdat ik meer slaap! Logisch eigenlijk nu ik er achteraf over nadenk.

Het boek leest trouwens heel gemakkelijk. Het is geen dikke pil, maar meer een praktijk gericht boek. Tijdens het lezen maak je veel aantekeningen. Ook geeft het boek je opdrachten waarvan sommige een directe invloed op je slaap. Sommige veranderingen hebben meer tijd nodig. Het duurde bij mij 3 weken voordat ik echt het gevoel had dat alle veranderingen ook echt tot verbetering van mijn slaap leidde.

Perfect slapen in 7 stappen betrouwbaar

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen?

Ik denk dat je het al door had. Ik ben razend enthousiast over Perfect Slapen in 7 Stappen. Het boek zou ik iedereen aanraden, ook al vind je dat je geen slaapproblemen hebt. Het is echt een life-changer!

Wil jij ook beter slapen zonder dat je hoeft te grijpen naar medicijnen? Dan is Perfect Slapen in 7 Stappen voor jou! Het komt je niet aanwaaien, je moet daadwerkelijk het boek lezen en de opdrachten uitvoeren. Als dat de prijs is voor een gezonder en gelukkiger leven? Dan vind ik het dubbel en dwars waard!

Met onderstaande knop kom je bij de kortingspagina van het boek. En ben je dus verzekerd van de laagste prijs!

Perfect Slapen in 7 Stappen hier met 50% korting

Naar Perfect Slapen in 7 Stappen via de homepage van Slaapwijzer

 

Twijfel je nog steeds of het boek wel echt wat voor jou is? Je kunt het boek gratis 30 dagen uitproberen. Vind je het niks? Waar ik sowieso niet vanuit ga, maar dan kun je een mailtje sturen naar William en krijg je jou aankoopbedrag terug (zonder een enkele vraag waarom).